Termeni si Conditii

Folosirea acestui site este furnizata de CapitalInvest, sub urmatorii Termeni si Conditii

Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Folosirea acestui site de catre orice utilizator se face sub conditia acceptarii acestor Termeni si Conditii incepand cu data primei accesari.  CapitalInvest isi rezerva dreptul a schimba acesti Termeni si aceste Conditii discretionar.  Continurea accesarii site-ului, dupa ce au fost operate schimbari, reprezinta acceptarea de catre utilizatori a Termenilor si Conditiilor in noua versiune.

Daca sunt diferente intre Termenii si Conditiile mentionate si alte reguli si/sau termeni specifici de utilizare care apar pe site in legatura cu informatii si/sau materiale specifice, acestea din urma vor prevala.

Daca Termenii si Conditiile nu sunt acceptati in totalitatea lor, accesarea acestui site va trebui terminata imediat.

Acesti Termeni si aceste Conditii sunt redactate in conformitate cu legile din Romania.  Orice dispute vor fi solutionate exclusiv de instantele de judecata din Romania.

Utilizare legala

Utilizatorii vor folosi accesul la acest site doar pentru scopuri licite si intr-un mod care nu va aduce prejudicii drepturilor, nu va restriction, limita sau inhiba folosirea acestui site de catre o terta parte.

Utilizatorii se obliga sa nu modifice sau altereze in nici un fel site-ul; in cazul descoperirii unor brese de securitate, utilizatorii se obliga sa notifice imediat CapitalInvest.

Lipsa garantiilor si a reprezentarilor

Acest site impreuna cu informatiile, numele, imaginile, pozele, logo-urile privitoare la sau in legatura cu CapitalInvest sunt oferite “asa cum sunt” fara a oferi garantii sau reprezentari de nici un fel, explicite sau implicite.  CapitalInvest nu va fi tinut responsabil in nici un fel pentru nici o paguba directa sau indirecta, sau pentru orice fel de pretentii, care ar putea apare din folosirea acestui site sau din pierderea accesului la site.  Desi CapitalInvest face eforturi sa se asigure ca informatiile din acest site sunt corecte, nu ofera nici un fel de garantie privind lipsa erorilor.

CapitalInvest nu ofera nici o garantie ca functiile acestui site vor fi neintrerupte sau lipsite de erori, ca defectele si/sau erorile vor fi corectate sau ca site-ul si/sau serverul care gazduieste site-ul nu are/au virusi, si nu ofera garantii privind functionalitatea integrala serviciilor site-ului si corectitudinea materialelor.

Acest site ar putea contine link-uri catre alte site-uri; CapitalInvest nu este responsabil pentru politicile de cofidentialitate ale acestor site-uri si nu-si asuma nici un fel de responabilitiatea legata de continutul sau disponibilitatea acestora.

Drepturi de autor

Folosirea comerciala sau publicarea oricarui articol sau material din acest site este strict interzisa fara autorizarea prealabila primita in scris de la CapitalInvest.  Niciunul din materialele continute si/sau publicate in acest site nu va fi interpretat ca fiind oferit liber spre folosire catre utilizatorii site-ului.

Fotografii

CaptialInvest foloseste in acest site fotografii alte unor cladiri din Bucuresti.  Aceste fotografii au fost realizate de Mirela Momanu.

Scopul punerii acestor fotografii pe site-ul CapitalInvest este pur estetic si de a promova unele din cele mai frumoase obiective ale Bucurestiului.

CapitalInvest nu a avut, nu are si nici nu intentioneaza sa aiba in viitorul previzibil nici un fel de relatie comerciala si/sau economica cu nici una din institutiile care functioneaza in cladirile care apar in poze.  CapitalInvest nu a extras si nici nu intentioneaza sa extraga vreun beneficiu comercial sau economic, direct sau asociativ, de la institutiile care functioneaza in aceste cladiri.

Nici una din aceste institutii, direct sau indirect, prin reprezentantii sai sau altcumva, nu si-a exprimat, in nici un fel, suportul comercial, economic sau de orice alta natura in favoarea lui CapitalInvest iar CapitalInvest nu a cerut si nu va cere o astfel de sustinere.

Pentru orice intrebari si/sau comentarii legate de Termenii si Conditiile de mai sus, va rugam contactati CapitalInvest.