InCrys (2)

CapitalInvest anunță finalizarea cu succes a tranzacției prin care Crys Computers, Bucuresti (www.incrys.com) a cumparat 100% din partile sociale ale USource Technology, Cluj.

USource (www.usource.ro) este o firma ce produce software-on-demand, adresandu-se in special pietei SUA.  Usource a fost infiintata in 2015 de doi antreprenori clujeni si in present are aproximativ 50 de angajati si o cifra de afaceri de peste RON 10mn.  Firma a fost infiintata in 2015 de doi antreprenori din Cluj.

Crys Computers este o firma antreprenoriala, infiintata acum mai bine de 20 de ani in Bucuresti.  Firma ofera, printre altele, consultanta, testare si dezvoltare de software precum si servicii de cloud computing.  Crys Computers are aproximativ 200 de angajati si o cifra de afaceri de aproape RON 43mn.

CapitalInvest a acționat în calitate de consultant al Cumparatorilor.

CapitalInvest este un “investment banking boutique” ai cărui acționari și manageri sunt unii din cei mai experimentați consultanți din România. Partenerii CapitalInvest au fost implicați în peste 50 de tranzacții încheiate cu succes care au o valoare cumulată de aproximativ € 2 miliarde.

București, Februarie 2023

www.capitalinvest.ro